traductor

Breus

POEMES AL NAS DE LA LLUNA, Grup de poesia de Calafell, té, des de fa un temps, Delegació a Barcelona, i un blog propi amb el títol: Nas Poètic de la Lluna C66, i continguts diferents, que completen el tradicional blog de PNLL. Us convidem a conèixer-lo: http://nasllunacalabria66.blogspot.com.es/

dimarts, 13 d’agost de 2013

Article 7) PARAULA I COLOR I

Amb aquest títol: PARAULA I COLOR, tindrà lloc, dijous 15 d'agost de 2013, a les 18:30, a La Bisbal del Penedès, una LECTURA DE POEMES

POEMES AL NAS DE LA LLUNA promou aquesta lectura per acompanyar ANNA MARIA DÍAZ SÀNCHEZ  en la seva mostra pictòrica al:

CENTRE MUNICIPAL DE CULTURA DE LA BISBAL DEL PENEDÉS
Plaça Major, 11 i 13, 2a planta
Recordem que ANNA MARIA DÍAZ va respondre, ara fa uns 8 anys a la crida de Maica Duaigües per a la formació d'un grup de poesia a CALAFELL,  que, amb aquest mateix títol de: POEMES AL NAS DE LA LLUNA ja havia donat unes primeres passes. Amb l'arribada d'Anna Maria Díaz,  el projecte es va activar i legalitzar, convertint-se per tant en co-fundadora del grup.

Per aquest motiu, ens serà molt grat d'acompanyar-la en aquesta tarda, embolcallats per les seves obres en les que intervé poderosament la paraula.