traductor

dijous, 13 de febrer del 2014

Article 90) PODERÓS MARAM TRIO

Mai no cansa escoltar aquest tres fenomens de la música actual, i, quan dic actual, em refereixo a la contemporaneitat de les seves edats, no per la música que ens regalen, ja que aquesta ens transporta a la més ancestral antigor, això sí, arranjada amb la inspiració enèrgica i alegre de la seva joventut, així com amb els seus sòlids coneixements musicals.

Escoltar la veu de la MARIONA SAGARRA, el salteri de MARINA ALBERO i la viola de roda de MARC EGEA, sempre és un gaudi, una teràpia espiritual, i un somriure a la música i a la vida. I, si ja per separat, són magnífics, imagineu que passa quan s'apleguen com a MARAM TRIO, la vetllada és converteix en una veritable festa per els sentits.

La Casa Vicens, va ser, el proppassat 11 de febrer, una vegada més, la caixa de ressonància d'aquests sons plaents, tan sincers, espontanis i vocacionals, com són les pròpies formes de ser d'aquest grans músics, que mereixen tot el respecte per la seva feina, i tot el recolzament pels seus esforços.

No he trobat cap vídeo dels tres junts, però us poso una petita mostra de cada un d'ells perquè en comenceu a gaudir, i no us en deixeu perdre la seva propera actuació; esteu al tanto!






Quan fa cosa d'un any, aproximadament, vaig sentir MARAM TRIO per primera vegada, els vaig escriure aquests versets, que resultarien ser premonitoris:

Per a MARAM TRIO

Així comencen els miracles
des de la terra fins al cel;
després, el cel
us tornarà la gràcia, 
i trionfareu !
       
                                       Maica Duaigües