traductor

BIBLIOTECA AMB MOLTA TECA

Obrim aquest espai per parlar de llibres, de tots els llibres, també de poesia, però no solament de poesia, perquè, als lletraferits, tots els llibres ens interessen, ens agraden, i voldria, aquí, en aquesta pestanya, retolada com a biblioteca, formar una veritable biblioteca, només de títols, es clar, perquè no podem incloure el contingut, aquest l'haurem d'anar a buscar a les llibreries, a les biblioteques públiques..., però, si més no, aquí veurem el títol, i potser el llom, o la coberta... no ho sé ben bé, ja aniré veient com construeixo aquesta biblioteca del blog.

Espero, també, que contribuïu a posar, en els comentaris, els títols o opinions, dels llibres que més us hagin agradat a vosaltres.
_________________________

I LA BIBLIA

El llibre dels llibres, s'ha dit de la Bíblia. Hi ha moltes edicions i en pràcticament totes les llengües, convé que sapiguem quina és l'edició que estem llegint.
(Veure Article 313)

2 L'ODISSEA

Poso L'ODISSEA, atribuïda a Homer,  en segon lloc, per la seva antigor, perquè ha influït, i segueix influint en l'art i la literatura, perquè és una aventura distreta de llegir, i, perquè representa el nostre propi viatge per la vida. 

3 DICCIONARI DE LA MITOLOGIA GREGA I ROMANA
4 LES METAMORFOSIS - OVIDI
5 MITOS DEL MUNDO CLÁSICO - Rosa Navarro Durán

Totes les persones cultes, coneixen la mitologia, els literats, els artistes... La mitologia ha influït poderosament en, gairebé,  totes les grans obres que ha produït la humanitat, si no coneixem la mitologia no acabarem d'entendre les obres que trobarem en els museus, els llibres, els assajos, la música, el cinema..., tot el que és artístic o intel·lectual, està fondament arrelat en els mites.
(veure Article 317)