traductor

dissabte, 22 de març del 2014

Article 104) POESIA 21 MARÇ 2014, AL RACÓ DE CULTURA

La vetllada d'ahir va ser força satisfactòria; una cinquantena de persones, com a mínim, van passar i omplir el petit, però acollidor espai del RACÓ DE CULTURA. Poetes i afeccionats,  de totes les edats i sexes, van venir a llegir i escoltar poemes, aquesta varietat de participants va resultat molt enriquidora,

Van llegir poemes 23 persones, entre elles, la petita-gran Emma, que, amb 9 anys d'edat, ens va llegir, de forma impecable, un fragment del Romeu i Julieta de Shakespeare!, i, a més, ens va oferir una varietat de postres de Miquel Martí i Pol.

La joventut poètica ens va sorprendre amb unes interpretacions d'autoria pròpia, plenes d'expressivitat, naturalitat i energia. Sense guió a la vista; tot, dit de memòria!

Els escriptors de poesia ens van donar a conèixer les seves últimes creacions. Es va recitar en català i castellà, i, penso que van haver-hi tantes poetes femenines, com poetes masculins, i és que, en això de la poesia, sembla que no hi ha diferències de sexe, i atrapa per igual a homes i a dones.

Els rapsodes van llegir poemes que ja duien, o, en van escollir, dels llibres de poesia que hi havia a la taula.

Moltes de les persones que van fer cap  al Racó de Cultura, són ja membres de diferents formacions artístiques o poètiques, que no volem deixar de destacar, no solament  per la seva importància en el camp de la paraula i la interpretació, sinó també per la simpatia i bona amistat que amb aquestes formacions ens uneix. Em refereixo als grups: Poesia Viva,  El Laberinto de Ariadna, de l'Ateneu Barcelonès, el Col·lectiu d'Artistes de Sants, i el grup de teatre El Triangle. 

Aquesta activitat, s'enmarca també en un seguit d'actes que s'aniran fent com aperitiu de les moltes activitats que, en el l'espai, ara en construcció de CALABRIA66, podran tenir lloc una vegada acabades les obres.

A continuació, un petit reportatge fotogràfic:






1 comentari:

Juan Manuel ha dit...

Va ser una trobada fantàstica. Vaig disfrutar molt llegint alguns poemes... i escoltant uns quants més, és clar. Moltes gràcies, Maica per convidar-me.