traductor

dimecres, 12 d’octubre de 2016

Article 349) FERRÁNDIZ ETERN, TAMBÉ AL LIBER 16

www.memoryferrandiz.com
Avui he estat a LIBER 16, fira internacional del llibre, promoguda per la Federació del Gremi d'Editors.

No cal dir que, cada cop més, va prenent cos el món del llibre electrònic, de la autoedició, dels serveis editorials..., i, les grans editores de tota la vida semblen quedar com... amagades, entre tanta i  tanta petita editorial com va sorgint.

Les que sí segueixen tenint molta visibilitat són les editorials dedicades al llibre escolar i al llibre infantil, tot i que també obren la porta a les noves tecnologies, com a complement, això sí, al llibre de text.

Per aquest motiu, mentre passejava entre imatges enlluernadores procedents de dispositius tecnològics d'última generació, de sobte,  m'he quedat sorpresa quan, un elegant guàrdia urbà m'estava barrant el pas amb el braç extés.
Jo el coneixia aquell noi!, i també a la Caputxeta vermella, que era al seu costat, i a la Rateta que escombrava l'escaleta i es va trobar un dineret, i a la Castanyera, i a la parelleta de la Vespa..., i així tots els demés.... Quina alegria retrobar aquests deliciosos amics d'infantesa!

El miracle de la seva reaparició, l'ha fet l'editorial: Memory Ferrándiz, i, de la mà de les tres persones que la integren, és com el gran Ferrándiz ha arribat també al LIBER 16, on està aquests dies, frec a frec amb la modernitat, oferint la tendresa, la gràcia, la sensibilitat inigualable dels personatges d'aquest magnífic dibuixant que, de cap manera hem de permetre que desconeguin els nens i nenes dels segle XXI. D'esquerra a dreta: directora de l'editorial, director de màrketing i ejecutiva

Em comenta l'editora que, una gran part dels seus clients, i també dels visitants, són els col·leccionistes, tant dels contes de Ferrándiz, com de les seves inoblidables postals nadalenques, així com de les estampes de primera comunió. Tot plegat ens parla d'un món que se'ns ha escapat de les mans, però que ara tenim la possibilitat de recuperar.

No vull marxar de la Fira sense fer-me una fotografia amb les noves amigues,
 i amb els encantadors personatges de Ferrándiz

                              

  

Cap comentari: