traductor

divendres, 10 de gener del 2014

Article 79) POEMES AL NAS DE LA LLUNA DÓNA SUPORT A CALÀBRIA 66

Poemes al Nas de la Lluna,  va ser gestat a Calafell, però, la seva vida sempre ha transcorregut entre Calafell i Barcelona, i, d'aquesta última ciutat, sobre tot, a l'entranyable Barri de Sant Antoni.  És així que, els actes poètics de Poemes al Nas de la Lluna han tingut lloc moltes vegades, a la Sala Vivaldi, a la Biblioteca Sant Antoni Joan Oliver, a Cotxeres Borrell...

De l'esmentat barri, en volem destacar una associació exemplar: l'ASSOCIACIÓ DE VEINS DEL BARRI DE SANT ANTONI.

Aquesta associació ha vetllat sempre pel barri, amb excel·lents resultats. Ens podem remontar als anys 70, quan la seva lluita va aconseguir salvar de l'especulació la carismàtica Casa Golferichs,  (El Xalet), i, gràcies a aquell esforç veïnal,  es va convertir en centre cívic.

La fita d'ara no és menys interessant, es tracta de reconvertir l'antiga ONCE de Calabria 66, en un equipament per al barri. Des de fa temps, i sota la impecable i encertada direcció de l'actual president de l'Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni, Pep Sala, junt amb l'equip que li fa costat i les entitats de la zona compromeses a omplir aquest espai amb aportacions de qualitat, s'està treballat amb cura per obrir un camí que esdevindrà fonamental per a la vida social i cultural de l'entorn, donant així continuïtat i resposta a la tradicional tendència dels habitants d'aquest barri vers la bona convivència, les arts, i la cultura.

Poemes al Nas de la Lluna, és una de les entitats que es van sumar al projecte, oferint tot el suport i tota la poesia, a aquest esplèndid futur. 




09-02-2014: comencen les bones notícies: