traductor

divendres, 11 de setembre del 2015

Article 279) QUAN ELS DITS DE LA POESIA TOQUEN LA REALITAT

Joana Raspall

Joana Raspall és l'autora d'aquest poema, que, tristament, és tema d'actualitat, per això, l'estimada amiga Nora Vela, me'l va fer a mans, fa uns quants dies, per a que el posés en el blog, i així ho faig; moltes gràcies, Nora! 

Haig de dir que, molt poc abans, aquest mateix poema, ens l'havia enviat, a la redacció de l'Informatiu Sant Antoni, la companya de redacció Marta Viñals, perquè valoréssim la conveniència de posar-ho en la revista. Penso que sí, que ha d'aparèixer en tants llocs i mitjans de comunicació com sigui possible, i de moment, veig que ja l'ha inclòs en la versió online de l'Informatiu Sant Antoni, que la Marta porta sempre ben al dia.

Recordo haver llegit aquest poema en algun dels programes radiofònics del Sarau de poesia, miraré de localitzar el programa i posar l'enllaç.

Tan de bo la sensibilitat poètica de Joana Raspall, pugui encomanar tothom, i quan dic tothom, vull dir TOTHOM!, i ho dic cridant, per a que arribi ben lluny: "...QUE IMPORTA TENIR LES MANS BEN OBERTES I AJUDAR QUI VE FUGINT DE LA GUERRA..."