traductor

dissabte, 5 d’abril del 2014

Article 107) POESIA I MÚSICA, A DOJO, A LA CASA BARRAL I

Aquesta primavera, la Regidoria de Cultura de Calafell, ha tingut la bona pensada d'omplir la Casa Barral de poesia i de música. Albert Pijuan és el director artístic d'aquesta seqüència d'espectacles, que estan tenint lloc determinats dissabtes del mesos de març i abril d'enguany.

Albert Pijuan ha preparat una
excel·lent RAPALA
El títol que li han posat a la globalitat d'aquests espectacles, és RAPALA, que sembla ser que es tracta d'un sistema de pesca. Molt adequat per lo original de la paraula, i perquè encaixa molt bé amb l'interès que pel mon de la mar va manifestar sempre CARLOS BARRAL.

El 15 de març, l'espectacle va ser Senyor Gripau, senyora mort, basat en l'obra del poeta rossellonès Josep Sebastià Pons. Aquest dia va comptar amb la presència de la vídua del poeta Carlos Barral, Ivonne Hortet

.Aquests actes s'estan fent en motiu dels 25 anys de la mort del poeta.

15 de març, Ivonne Hortet
 amb l'autora d'aquest blog

Detall de la Casa Barral











Sr. Gripau, Sra. Mort (Fotografia de Jordi
 Targa, fotògraf  oficial de Calafell)

Sr. Gripau, Sra. Mort (Fotografía de Jordi
Targa, fotògraf oficial de Calafell)
Amb un original muntatge, i l'esplèndida actuació de les actrius, se'ns ha obert l'interès per conèixer la obra de Sebastià Pons. 

El 29 de març, el protagonista de la vetllada va ser Eduard Escoffet,  
que ens va oferir un tast de la seva poesia.
Eduard Escofet


Jordi Targa
Finalment tancarem aquest article amb una fotografia de qui sempre està fotografiant als altres: Jordi Targa, fotògraf oficial de Calafell, ha accedit, en aquesta ocasió, a ser ell, el protagonista de la meva càmera; gràcies Jordi!