traductor

dijous, 18 de desembre del 2014

Article 199) PARAULES DE ROSA GALCERAN PER AQUEST NADAL

Rosa Galceran, ha volgut felicitar als lectors del blog, en aquest Nadal 2014, amb aquest desig:

Nadal és un dia ple de llum
que il·lumina tots els cors,
és un símbol d'amor i fraternitat.

Què bella seria la vida, si, cada dia, 
tinguéssim, l'esperit del Nadal!

                        Rosa Galceran
                         17/12/2014

Aquestes paraules espontànies de Rosa Galceran, constitueixen la seva nadala d'enguany, és una salutació, un desig, un regal que ens fa, i per mi és un honor transcriure-les per a tots vosaltres.

Rosa Galceran va complir 97 anys el proppassat mes de novembre, i continua sent la persona dolça, lúcida, interessada en tot el que passa pel mon, i que es llegeix cada dia el diari sencer. No obstant això, s'ha retirat completament de les activitats i actes socials.

Per aquest motiu, i perquè sempre que publiquem alguna notícia referida a ella, es produeix un allau de persones que volen contactar amb Rosa Galceran, per la seva pròpia indicació i per indicació de la seva família, us donem les gràcies, però us preguem que us abstingueu de sol·licitar cap entrevista, ja que el seu desig és restar tranquil·la i retirada sense trasbalsar els seus costums actuals, que, per raons comprensibles de edat, requereixen, sobre tot, tranquil·litat.

A tots aquells que desitgin manifestar-li el seu afecte i estimació i correspondre amb les seves, a les paraules de felicitació nadalenca de Rosa Galceran, us ofereixo que ho feu a través d'aquest blog, en l'apartat de comentaris d'aquest article podeu expressar la vostra adhesió, amb la seguretat de que li arribarà, Rosa Galceran viu retirada, però no aïllada, del mon, és coneixedora d'aquest blog i dels seus articles, de manera que, el que li escriviu aquí, ho llegirà.

Us podem informar que, darrerament, li ha estat concedit el Premio de Honor, un guardó de la AAC (Asociación Autoras de Comic), que és un col·lectiu que abasta tota Espanya; una ceràmica que ha col·locat amb il·lusió prop del lloc on hi fa la vida. No va poder anar a recollir-lo, pels mateixos motius abans exposats, de necessitar una vida de serenor, però li van fer arribar i n'està ben agraïda i feliç.